Motorola Moto 360, οι 10 φιναλίστ για το σχεδιασμό της όψης του smartwatch

Το επερχόμενο smartwatch της Motorola, το Moto 360 έχει αναμφισβήτητα πολύ όμορφο και κομψό design με στρογγυλή οθόνη που δεν θυμίζει τεχνολογικό gadget. Δίνοντας μεγάλη βάση στην εμφάνιση του έξυπνου ρολογιού της, η Motorola

ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα έναν διαγωνισμό όπου ζήτησε από σχεδιαστές να δημιουργήσουν τη δική τους όψη για το Motorola Moto 360.

H πρώτη φάση του διαγωνισμού τελείωσε και η Motorola διάλεξε τους 10 φιναλίστ ανάμεσα σε 1.300 συμμετοχές και στη συνέχεια θα τεθούν σε ψηφοφορία στο Google+ και όποιο συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους κερδίζει. Ο νικητής παίρνει δώρο ένα Motorola Moto 360 smartwatch και οι υπόλοιποι 9 $50 Google Play δωροκάρτες.

Το Moto 360 θα έχει Android Wear και τιμή γύρω στα $249 όταν κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Όμως, μάλλον το LG G Watch θα είναι το πρώτο smartwatch που θα κυκλοφορήσει με Android Wear καθώς οι πληροφορίες το θέλουν να κυκλοφορεί τέλη Ιουλίου.

Είναι πιθανό κάποιο από τα 10 παρακάτω σχέδια να το δούμε τελικά στο Motorola Moto 360, πως σας φαίνονται; Σας αρέσει κάποιο;


Motorola Google+

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Keywords
Τυχαία Θέματα