MWC 2019: Η ομάδα του Techblog πάει Βαρκελώνη

Η έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί 25-28 Φεβρουαρίου και αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 100.000 επισκέπτες. Η ομάδα του Techblog θα βρίσκεται εκεί για ακόμα μια χρονιά με πλήρη εξοπλισμό και πολύ διάθεση για να καλύψει τα πάντα από την έκθεση! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου – μια ημέρα πριν ανοίξει της πύλες της η έκθεση – θα ξεκινήσουμε να ανεβάζουμε υλικό (βίντεο, φωτογραφίες, σχόλια). Τα πρώτα press

event των εταιρειών ξεκινάνε εκείνη την ημέρα με την Huawei να ανοίγει τον χορό, να ακολουθεί Nokia και η LG και να ολοκληρώνεται η μέρα με party γεμάτο gadgets και φαγητό!

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου ξεκινάει η έκθεση με το press event της Sony πρωί πρωί και μετά σαφάρι στα booth των εταιρειών από την ομάδα του Techblog για να ανακαλύψουμε τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα και να σας μεταφέρουμε πρώτοι τις εντυπώσεις μας με βίντεο και φωτογραφίες. Το βράδυ και πάλι party με gadgets και φαγητό.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου συνεχίζεται ο ποδαρόδρομος στους διαδρόμους της έκθεσης και θα ολοκληρώσουμε με Honor Workshop και αργά το βράδυ party με την OnePlus! Κάπου ανάμεσα σε αυτές τις μέρες υπάρχει και event της Xiaomi αλλά ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες…

Μείνετε εδώ συντονισμένοι στο Techblog για να ζήσετε μαζί μας τον παλμό της φετινής έκθεσης MWC 2019 από τη Βαρκελώνη και να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα. Απαραίτητο να μας ακολοθείτε στα social media για να μην χάνετε κανένα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που θα ανεβάζουμε. Η τεχνολογία μας ενώνει!

YouTube
Instagram
Techblog Fan Page
Costas Vlachakis Unboxer Fan Page
Twitter

The post MWC 2019: Η ομάδα του Techblog πάει Βαρκελώνη appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα