MIUI 12: Αυτά είναι τα Xiaomi και Redmi smartphones που αναμένεται να αναβαθμιστούν

14:17 9/4/2020 - Πηγή: TechBlog

Μπορεί η διάθεση του Android 10-based MIUI 11 να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά η ανάπτυξη του MIUI 12 έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες. Όπως είναι λογικό δεν γνωρίζουμε τίποτα για τη νέα ROM, αλλά διέρρευσαν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα Xiaomi και Redmi smartphones που θα αναβαθμίσει η κατασκευάστρια.

Πρώτα τα Xiaomi

Στη λίστα,

η οποία είναι σε άπταιστα κινέζικα, βλέπουμε αρκετά νέα και παλιά μοντέλα της κατασκευάστριας. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro, σχεδόν όλη η σειρά Xiaomi Mi 9 (Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 Pro), ακόμα και το Xiaomi Mi 8.

Η λίστα της αναβάθμισης στο MIUI 12 συνεχίζει με τα Mi CC9 Pro, το βασικό μοντέλο της σειράς, και το μικρό Mi CC9e. Ενώ τα Xiaomi smartphones ολοκληρώνονται με τα MIX 3, MIX 2 και MIX 2s.

Ακολουθούν τα Redmi

Όπως είναι λογικό, η κινέζικη κατασκευάστρια δεν ξεχνά τα smartphones της θυγατρικής της. Γι’ αυτό, θα αναβαθμίσει τα Redmi K30, Redmi K20 και K20 Pro, καθώς και αρκετά Note. Συγκεκριμένα από τη σειρά Note το MIUI 12 θα πάρουν τα Redmi Note 8 και 8 Pro, Note 7 και 7 Pro. Επιπλέον, στη νέα ROM θα αναβαθμιστούν και τα Redmi 8, 8A, 7 και 7A.

Αυτά είναι τα πρώτα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν στο MIUI 12. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν η λίστα είναι έγκυρη, ούτε το αν θα λάβουν την ενημέρωση παλαιότερα μοντέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα