Lenovo Flex 5G: Επίσημα με Windows 10 και επεξεργαστή Snapdragon 8cx ARM

Πριν λίγες εβδομάδες, η Lenovo ανακοίνωσε τα Yoga Duet 7i και Ideapad Duet 3i, τα οποία αποτελούν την απάντηση της εταιρείας στα Surface Pro και Surface Go της Microsoft. Για όσους θέλουν μία επιλογή που ανταγωνίζεται το Surface Pro X, η κατασκευάστρια ανακοίνωσε μόλις το Lenovo Flex 5G.

Χαρακτηριστικά

To

Flex 5G έχει οθόνη αφής 14 ιντσών FHD, με φωτεινότητα 400 nits, πολύ μικρά bezels, και δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών. Στο εσωτερικό του 2 σε 1 υπολογιστή θα βρούμε τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8cx, τον οποίο συνοδεύουν 8GB LPDDR4x μνήμης RAM και 256GB UFS 3.0 αποθηκευτικού χώρου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Lenovo Flex 5G διαθέτει δύο USB type-C, θύρα ακουστικών/μικροφώνου και δέχεται nano-SIM. Επιπλέον, διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και backlight πληκτρολόγιο.

Η μπαταρία του 2 σε 1 υπολογιστή έχει χωρητικότητα 60Wh και προσφέρει αυτονομία έως 24 ώρες σύμφωνα με την εταιρεία. Επίσης, το Flex 5G υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45W για ταχύτατη αναπλήρωση ενέργειας και τρέχει Windows 10 Pro.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Lenovo Flex 5G θα πωλείται αρχικά μέσω της Verizon στα 1.399 δολάρια Αμερικής ή περίπου 1.237 ευρώ και η εταιρεία προσφέρει μαζί μερικά περιφερειακά. Η κατασκευάστρια ανέφερε ότι ο 2 σε 1 υπολογιστής θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος σε περισσότερες αγορές, αλλά με το όνομα Lenovo Yoga 5G.

Keywords
Τυχαία Θέματα