iPhone 12: Renders δείχνουν σχεδιασμό όμοιο με του iPhone 4 και νέο Navy Blue χρώμα

Τα επόμενα flagships της Apple θα είναι τα iPhone 12. Τα leaks και οι αναφορές για τα πέντε συνολικά smartphones είναι πάρα πολλά. Πρόσφατα, μάθαμε ότι θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με το iPhone 4, και τώρα μία Σλοβένικη ιστοσελίδα δημοσίευσε μερικά renders που δείχνουν το πώς θα μπορούσε να είναι το βασικό μοντέλο της

σειράς.

Με αέρα iPhone 4 και τη σιγουριά της Apple

Τα renders του Svetapple.sk συμφωνούν σε πολλά σημεία με τα molds που διέρρευσαν πριν λίγες ημέρες, τα οποία βασίζονται σε CAD σχέδια των iPhone 12. Το βασικό μοντέλο έχει επίπεδες πλευρές, στρογγυλεμένες γωνίες, και μικρά bezels. Τα παραπάνω συμφωνούν με τα molds, αλλά η ιστοσελίδα έκανε το notch αισθητά μικρότερο.

Στην πλάτη του smartphone υπάρχει το λογότυπο του αμερικανικού κολοσσού και ένα τετράγωνο module, στην πάνω αριστερή γωνία. Οι κάμερες στο module είναι τέσσερις, τοποθετημένες σε 2×2 διάταξη, και το LED flash βρίσκεται στο κέντρο του module, ανάμεσα στις κάμερες.

Όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 12 αναμένεται να είναι πιο λεπτά από τα iPhone 11, με το μεγαλύτερο να έχει πάχος μόνο 7,4 χιλιοστά έναντι 8,1 χιλιοστών που έχει το iPhone 11 Pro Max. To Svetapple.sk κατάφερε να αποτυπώσει αυτή τη διαφορά στα renders που δημιούργησε.

Τέλος, η ιστοσελίδα αναφέρθηκε, και φρόντισε να δημιουργήσει renders, στο Navy Blue χρώμα, που γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι θα είναι η νέα απόχρωση που θα λανσάρει η Apple με τα νέα της smartphones.

Keywords
Τυχαία Θέματα