Huawei Mate 40: Θα έχουν Kirin 1020 και νέας τεχνολογίας FreeForm lens

Τα επόμενα flagships που περιμένουμε να παρουσιάσει η κινέζικη κατασκευάστρια είναι τα Huawei Mate 40 και Mate 40 Pro. Μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει κάποιες αναφορές σχετικά με τα επερχόμενα smartphones, και τώρα ο γνωστός αναλυτής Ming Chi-Kuo έδωσε στην δημοσιότητα δύο πολύ σημαντικά στοιχεία.

Ο Ming Chi-Kuo αναφέρει ότι τα Mate 40 και Mate 40 Pro θα έχουν τον HiSilicon Kirin 1020,

ο οποίος δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και αναμένεται να ενισχύσει κατά 50% τις επιδόσεις τους.

Τρελές επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση

Σύμφωνα με όσα λέει ο αναλυτής, το κωδικό όνομα του Kirin 1020 είναι Baltimore. Το SoC θα είναι κατασκευασμένο σε 5nm διαδικασία, θα προσφέρει 15% υψηλότερες επιδόσεις, η κατανάλωση ενέργειας θα είναι μειωμένη κατά 30%, και θα χρησιμοποιεί αρχιτεκτονική ARM Cortex-A78.

Ακόμα καλύτερες φωτογραφίες

Ένα ακόμα στοιχείο που αποκάλυψε ο Ming Chi-Kuo είναι ότι τα Huawei Mate 40 θα έχουν νέας τεχνολογίας FreeForm lens. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα είναι φακοί με τεχνολογία που μειώνει την παραμόρφωση σε φακούς wide angle.

Εξαιτίας του σχεδιασμού των FreeForm lens, η κάμερα των Huawei Mate 40 θα παρουσιάζει μηδενική χρωματική εκτροπή και vignette. Στην ουσία λοιπόν, τα επόμενα flagships της κινέζικης κατασκευάστριας θα είναι φωτογραφικά θηρία, και θα τραβάνε καθαρότερες και καλύτερες φωτογραφία με τη wide angle κάμερα που θα διαθέτουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα