MoreApps: Ποιος χρειάζεται το Google Play Store;

‘Οσο ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας δεν επιτρέπει στη Google να διαθέσει τις υπηρεσίες της στα νέα smartphone της Huawei, τόσο οι φανατικοί φίλοι των τελευταίων θα ανακαλύπτουν συνεχώς νέους τρόπους για να μην τους λείψει καμία εφαρμογή. Ο πιο εύχρηστος εξ’ αυτών ακολουθεί…

Η αντικατάσταση των Google

Mobile Services με τις Huawei Mobile Services και του Google Play Store με το AppGallery ήταν μονόδρομος για τις εξαιρετικές συσκευές της σειράς P40 (Huawei P40 Pro, Huawei P40, Huawei P40 lite & Huawei P40 lite E). Ομολογουμένως, το επίσημο AppGallery της Huawei εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων και πάρα πολλών ελληνικών δημοφιλών apps, όπως efood, skroutz κ.α. Ταυτόχρονα ένας διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός παγκοσμίως… «διάσημων» εφαρμογών και games όπως Microsoft Office, TeamViewer, Tidal, Viber, Snapchat, Kodi, Tinder, TikTok, Fortnite, Asphalt 9 κ.α. υπάρχει ήδη διαθέσιμος στα ψηφιακά «ράφια» του καταστήματος για κατέβασμα. Παρόλαυτά, δεν λείπουν και οι αισθητές απουσίες, όπως προφανώς το σύνολο των εφαρμογών της Google.

Το «αντίδοτο» θα το βρείτε στο ίδιο το AppGallery της Huawei και ακούει στο όνομα «MoreApps». Πρόκειται για μια εφαρμογή που συγκεντρώνει αναρίθμητα APK (πακέτα εγκατάστασης) δημοφιλών εφαρμογών από εναλλακτικά app stores όπως το APKPure και το APKMirror, ή ακόμα και τις web εκδόσεις τους, οι οποίες δεν απαιτούν καμία διαδικασία εγκατάστασης στη συσκευή σας μιας και εμφανίζουν την responsive έκδοση του site της εκάστοτε πλατφόρμας. Ένα απλό search στην μπάρα αναζήτησης του «MoreApps» για την αγαπημένη σας εφαρμογή και είστε έτοιμοι!

Φυσικά, αν έχετε πραγματοποιήσει τη διαδικασία Phone Clone (μεταφορά δεδομένων από την παλιά σας συσκευή προς οποιοδήποτε P40), η συντριπτική πλειονότητα των εφαρμογών που χρησιμοποιούσατε θα βρίσκεται ήδη εγκατεστημένη στο νέο σας κινητό, ακόμα κι αν δεν περιλαμβάνεται στο πλούσιο «μενού» του επίσημου AppGallery. Για τις εξαιρέσεις, υπάρχει το «MoreApps»!

The post MoreApps: Ποιος χρειάζεται το Google Play Store; appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα