Huawei Mate 40 Pro: Θα σας έπειθε να ξεχάσετε τις υπηρεσίες της Google;

Η Huawei ανακοίνωσε το flagship της Mate 40 Pro, όμως είναι ικανό να σας πείσει να ξεχάσετε τις υπηρεσίες της Google ή όχι ακόμα; Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο αποκλεισμός της Huawei από την Αμερική συνεχίζει να επηρεάζει αρνητικά την εταιρεία,

ενώ ακόμα δε γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα Kirin SoC της εταιρείας.

Ακόμα και έτσι όμως, η εταιρεία ανακοίνωσε τις νέες της ναυαρχίδες της σειράς Mate 40, με το μοντέλο που έρχεται στη χώρα μας να είναι το μοντέλο Pro. Από την εντυπωσιακή, κυρτή AMOLED οθόνη των 90Hz μέχρι το πανίσχυρο SoC Kirin 9000 στα 5nm, η Huawei φαίνεται να έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Παραδοσιακά, η κάμερα του νέου μοντέλου είναι και αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις, με 5x οπτικό ζουμ με οπτικό σταθεροποιητή, 50MP κύριο αισθητήρα με omnidirectional PDAF και σύστημα Laser AutoFocus για ακόμα πιο εντυπωσιακές λήψεις.

Όμως, αν και όλα τα παραπάνω μπορεί να εντυπωσιάζουν, το Huawei Mate 40 Pro δεν έχει υπηρεσίες Google, κάτι που ίσως απογοητεύσει πολλούς υποψήφιους αγοραστές. Επίσης, η τιμή του μοντέλου παρά την προαναφερθείσα έλλειψη είναι αρκετά υψηλή, καθώς αναμένεται στα 1.199 ευρώ στις Ευρωπαϊκές αγορές. Οπότε, το εύλογο ερώτημα είναι αν η συσκευή θα σας έπειθε, χωρίς πλάγιους τρόπους εγκατάστασης, να ξεχάσετε τις υπηρεσίες Google και να στρέψετε το βλέμμα σας αποκλειστικά και μόνο σε ότι παρέχεται από το store της εταιρείας ή τις web εκδόσεις. Πείτε μας στα σχόλια τη δική σας άποψη.

Huawei Mate 40 Pro: Θα σας έπειθε να ξεχάσετε τις υπηρεσίες της Google; - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα