Pixel 5: Η Google υποστηρίζει ότι το κενό μεταξύ οθόνης και frame είναι φυσιολογικό

Αν και αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως υπάρχει κενό μεταξύ οθόνης και frame στις Pixel 5 συσκευές τους, η Google υποστηρίζει ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Η αναφορά έρχεται από την ιστοσελίδα 9to5Google, η οποία μας μεταφέρει εμπειρίες χρηστών αλλά και την απάντηση που έδωσε η ίδια η εταιρεία.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η Google

θέλει να καθησυχάσει τους καταναλωτές, αναφέροντας πως γνωρίζουν πως κάποια μοντέλα Pixel 5 έχουν ένα μικρό κενό μεταξύ οθόνης και frame, όμως αυτό είναι ένα φυσιολογικό κομμάτι στο σχεδιασμό της συσκευής. Επίσης, αν και αρκετοί ανησυχούν για την πιστοποίηση IP68 της συσκευής, η εταιρεία αναφέρει πως ακόμα και αν η συσκευή κάποιου χρήστη έχει κενό, αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την πιστοποίηση και θα προστατεύεται κανονικά.

Όλα τα παραπάνω είναι αρκετά περίεργα, καθώς σίγουρα υπάρχει κάποιο “λάθος” στο σχεδιασμό και δε μπορεί να αναφερόμαστε ως “φυσιολογικό μέρος του σχεδιασμού”. Από την άλλη, κάποιοι χρήστες φαίνεται να έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα από άλλους, ενώ οι περισσότερες συσκευές δεν έχουν κανένα κενό. Όπως και να έχει, η Google θα εξετάσει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ενώ ήδη κάποιοι αναφέρουν πως η εταιρεία έχει δεχθεί να κάνει αντικατάσταση της συσκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα