Huawei Mate 30: Θήκη δείχνει λεπτομερώς το module των καμερών

Techblog.gr

Τα leaks για το Huawei Mate 30 και το Mate 30 Pro δεν σταματούν καθόλου. Για μία ακόμη φορά διέρρευσε μία θήκη η οποία επιβεβαιώνει το κυκλικό module και μας δίνει την ευκαιρία να το δούμε καλύτερα.

Μέχρι τώρα έχουν διαρρεύσει αρκετές φωτογραφίες των Huawei Mate 30 με την τελευταία να δείχνει ότι τουλάχιστον η Pro έκδοση θα έχει waterfall screen.

Επιπλέον, διέρρευσε retail box το οποίο αποκάλυψε αρκετά χαρακτηριστικά του. Και αυτά είναι μόνο τα τελευταία από τα leaks που αφορούν τις συσκευές.

Η νέα φωτογραφία της θήκης δείχνει την παράξενη διάταξη των καμερών του Huawei Mate 30 η οποία δεν μοιάζει με ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Στο κέντρο υπάρχουν σίγουρα δύο αισθητήρες, αυτή των 40MP όπου ο ένας είναι ultra-wide και ο άλλος ανήκει στη βασική κάμερα. Ο τρίτος αισθητήρας θα μπορούσε να είναι είτε ο τηλεφακός των 8MP είτε το LED flash.

Στην πρώτη περίπτωση το flash θα βρίσκεται στο τετράγωνο πλαίσιο και ο τηλεφακός θα προσφέρει κάποιο κλασικό ζουμ. Αν όμως ισχύει το δεύτερο σενάριο, τότε το flash είναι στρογγυλό και το Huawei Mate 30 Pro (τουλάχιστον) θα είναι εξοπλισμένο με την περισκοπική κάμερα του P30 Pro. Τέλος, ο μικρότερος κύκλο υποδεικνύει τη θέση του 3D ToF αισθητήρα.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, γνωρίζουμε ότι τα Huawei Mate 30 θα έχουν τον Kirin 990 και θα υπάρχει έκδοση με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά, με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή οι συσκευές θα υποστηρίζουν 5G.

Η οθόνη της Pro έκδοσης θα είναι 6,5 ιντσών με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Το notch της οθόνης είναι αρκετά μεγάλο και θα φιλοξενεί τουλάχιστον τρεις αισθητήρες. Τέλος, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4.200mAh και υποστηρίζει 55W γρήγορη φόρτιση και ίσως ασύρματη φόρτιση 25W.

Keywords
Τυχαία Θέματα