LG G Pad 5: Android tablet με Snapdragon 821, 4GB RAM και 8.200mAh μπαταρία

Techblog.gr

Η αγορά των tablets περνάει μία δύσκολη περίοδο με τις μόνες εταιρείες που καινοτομούν και κυκλοφορούν αξιόλογες συσκευές να είναι η Apple και η Samsung. Η Google είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι υπάρχουν πάνω από 175 εκατομμύρια Android tablets

παγκοσμίως, όμως η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα από αυτά είναι low και mid-range συσκευές.

Από την άλλη η LG έχει γενικά προβλήματα στον τομέα των smartphones, όμως σύμφωνα με μία νέα αναφορά δεν τα παρατάει ούτε στην αγορά των tablets. Οι φήμες θέλουν την LG να εργάζεται σε ένα νέο tablet, το LG G Pad 5.

Η συσκευή έχει κωδική ονομασία LM-T600L και είναι εξοπλισμένη με τον τριετή επεξεργαστή Snapdragon 821. Το παλιό αυτό chip συνδυάζεται μαζί με 4GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Η οθόνη του tablet είναι 10,1 ίντσες με ανάλυση 1.920×1.080 και 16:10 αναλογία. Επιπλέον, το tablet υποστηρίζει LTE συνδεσιμότητα, έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και δεν έχει NFC.

Τέλος, έχουν εμφανιστεί δύο εκδόσεις του LG G Pad 5 οι οποίες έχουν μπαταρία 6.000mAh και 8200mAh. Το leaked render αποκαλύπτει μία συσκευή με σχετικά μεγάλα bezels και μπροστινή κάμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα