Honor 20i: Φωτογραφικό υλικό με φόντο την επίσημη κυκλοφορία

Techblog.gr

Με την κυκλοφορία του Honor 20i, να είναι προγραμματισμένη για τις 17 Απριλίου στην Κίνα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες.

Τον προηγούμενο καιρό, είδαμε δηλώσεις από τους υπεύθυνους της Honor, οι οποίες έδιναν έμφαση στις δυνατότητες που προσφέρει η selfie κάμερα. Προχτές ο υπεύθυνος Brand management της Honor, Zhang Xiayun, ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, του νέου smartphone της εταιρείας.

Σήμερα λοιπόν, η Honor έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες

φωτογραφίες του Honor 20i.

Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες, είναι πως το Honor 20i, θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον τρία χρώματα: ροζ, μωβ και μαύρο. Επίσης επιβεβαιώνεται το waterdrop notch και η 32MP selfie κάμερα.

Το νέο smartphone έχει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το Honor 20i παρουσιάζει ομοιότητες με το Honor 20 Lite, οπότε είναι πολύ πιθανό το όνομα της συσκευής, στην παγκόσμια αγορά, να είναι Honor 20 Lite.

Όπως έχει αναφερθεί στην λίστα του VMall, τα χαρακτηριστικά του κινητού, είναι: επεξεργαστής Kirin 710 SoC, μνήμη 4GB RAM, οθόνη 6.21″ FHD και μπαταρία 4,000 mAh. Η selfie κάμερα είναι στα 32MP, ενώ η τριπλή κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος, αναμένεται να είναι 24MP, 8MP (ultra-wide) και 2MP.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα