Διέρρευσε θήκη για το αναμενόμενο Honor 20 Pro

22:35 9/4/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το πολυαναμενόμενο Honor 20 Pro και σήμερα παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το πως θα είναι η διάταξη των φακών της κάμερας στο πίσω μέρος. Οι φήμες που θέλουν το νέο τούμπανο της Honor να μοιράζεται τους ίδιους ή παρόμοιους αισθητήρες με αυτούς του Huawei P30 Pro φαίνεται να επιβεβαιώνονται αν κρίνουμε από την σχεδίαση της θήκης.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε θα πρέπει

να περιμένουμε μια κάμερα 40 Megapixel, μια 20 Mpegapixel ultra-wide-angle και μια ακόμα 8 Megapixel με οπτικό ζουμ 3x. Όπως βλέπουμε σχεδιαστικά την θήκη θα πρέπει να υπάρχει και ακόμα ένας αισθητήρας ToF 3D κάνοντας το Honor 20 Pro να έχει συνολικά 4 κάμερες, δεν θα είναι όμως με τις ευλογίες της Leica όπως δεν είναι και όλα τα άλλα τούμπανα Honor που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

Άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγιο για επεξεργαστή Kirin 980 που φαντάζει λογικά αν αναλογιστούμε ότι και η υπάρχουσα ναυαρχίδα Honor View20 ενσωματώνει το συγκεκριμένο επεξεργαστή που πρώτη φορά φιλοξενήθηκε στο Huawei Mate 20 Pro και αλλά μπήκε και στο τωρινό Huawei P30 Pro.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα