Opera Reborn 3: Έχει ενσωματωμένο cryptowallet, απεριόριστο δωρεάν VPN και Web 3 Explorer

Techblog.gr

Η Opera Software κυκλοφόρησε μία νέα έκδοση του browser για υπολογιστές, η οποία είναι κάπως διαφορετική. Το πράγμα θυμίζει λίγο των Firefox Quantum, όπου ο browser

παρέμεινε ο “ίδιος”, αλλά απέκτησε συνοδευτικό όνομα. Στην περίπτωση του Opera, ο ανανεωμένος του εαυτός ακούει στο όνομα “Opera Reborn 3”, που στην ουσία είναι η έκδοση 60 του browser. Ο Opera Reborn 3 έρχεται με ενσωματωμένο cryptowallet, δωρεάν απεριόριστο VPN και Web 3 explorer για πρόσβαση σε εφαρμογές blockchain, κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή της αναγέννησης του.

O Opera Reborn 3 διατηρεί όλα τα χρήσιμα πρόσθετα που κάνουν τον γνωστό browser να ξεχωρίζει από τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης. Μερικά από αυτά τα πρόσθετα είναι ο ενσωματωμένος μηχανισμός αποκλεισμού διαφημίσεων, η δυνατότητα αποστολής συνδέσμων, βίντεο και σημειώσεων σε άλλες συσκευές μέσω του Flow, ο μετατροπέας νομισμάτων και οι αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης.

Η εκτελεστική αντιπρόεδρος και επικεφαλής των προγραμμάτων περιήγησης της Opera, Krystian Kolondra, είπε ότι όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύουμε on-line, τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε εργαλεία τα οποία θα μας βοηθήσουν να ελέγξουμε την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα της ψηφιακής μας ζωής.

Η ίδια, πρόσθεσε πως με αυτή τη σημαντική αναβάθμιση η Opera Software κάνει το πρώτο βήμα στο Web 3, τον νέο ιστό στον οποίο οι χρήστες έχουν τον έλεγχο. Επίσης, τόνισε ότι η Opera Software πιστεύει πως κάθε πρόγραμμα περιήγησης σήμερα θα πρέπει να είναι έτοιμο για το Web 3.

Μαζί με την νέα έκδοση του browser, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο θα βρείτε στην κορυφή του άρθρου και παρουσιάζει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Opera Reborn 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα