Google Pixel 4a: Φθηνότερο από το iPhone SE 2020 με διπλό αποθηκευτικό χώρο

Περιμένουμε τον τεχνολογικό κολοσσό να παρουσιάσει τα Google Pixel 4a κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο. Μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητα leaks, φήμες, και αναφορές. Ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για το Pixel 4a, αλλά από ότι φαίνεται οι τιμές που είχαν διαρρεύσει ήταν λάθος.

Αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά premium smartphones

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό ότι το Pixel 4a θα τιμολογείται στα 399 δολάρια Αμερικής για την έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικό χώρο και 6GB μνήμη RAM.

Τόσο κοστίζει και το iPhone SE 2020, το οποίο έχει τον ίδιο ακριβώς αποθηκευτικό χώρο και μόνο 3GB μνήμη RAM.

Τώρα, ο Stephen Hall από το 9to5Google ανέφερε στο Twitter ότι η τιμή της έκδοσης του Google Pixel 4a με τα 128GB αποθηκευτικό χώρο θα είναι 349 δολάρια Αμερικής. Αυτό σημαίνει ότι η έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικό χώρο θα τιμολογείται μάλλον στα 299 δολάρια Αμερικής.

Αν όσα αναφέρει ο Hall ισχύουν, τότε η μικρότερη παραλλαγή του Pixel 4a θα προσφέρει τον ίδιο αποθηκευτικό χώρο με το iPhone SE 2020 και διπλάσια RAM, σε τιμή χαμηλότερη κατά 100 δολάρια Αμερικής.

Όπως και να έχει, θα μάθουμε περισσότερα στις 3 Ιουνίου που περιμένουμε να παρουσιάσει η εταιρεία το Google Pixel 4a, στο Android 11 Beta Launch Show.

Keywords
Τυχαία Θέματα