Το πρώτο trailer της σειράς Witcher είναι εδώ και οι fans… τρελαίνονται!

Το περιμέναμε πως και πως και πράγματι το Netflix μας αποζημίωσε πλήρως στο Comic-Con του San Diego, καθώς στο πλαίσιο ενός panel για τη σειρά Witcher, προβλήθηκε το πρώτο trailer της, σκορπώντας κύματα ενθουσιασμού στις τάξεις των fans. Αν στην αρχή είχατε τις επιφυλάξεις (και τις αντιρρήσεις) σας για τον Henry Cavill στο ρόλο του Geralt of Rivia, το πρώτο δείγμα δείχνει πολύ καλό και σίγουρα

ο ρόλος δείχνει να πηγαίνει στον «Superman» (φυσικά μένει να δούμε και το τελικό αποτέλεσμα για να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη).

Το trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω ξεχειλίζει από δράση, ενώ η dark προσέγγιση είναι διάχυτη και όπως όλα δείχνουν η παραγωγή έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη μεταφορά στου κόσμου του Andrzej Sapkowski στην οθόνη. Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο trailer, εκτός από τον Geralt, την εμφάνιση τους κάνουν και άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες από το σύμπαν του The Witcher, όπως η Ciri και φυσικά η Yennefer, ενώ τα CGI δείχνουν αρκετά αληθοφανή. Το πρώτο αυτό δείγμα για τη σειρά The Witcher (η στα ελληνικά «ο Γητευτής») είναι αρκετά ενθαρρυντικό και σίγουρα καταφέρνει να ενεργοποιήσει τα «geek» αισθητήρια όργανα μας… Υπομονή μερικούς μήνες για το release του, αλλά μέχρι τότε πατήστε το play στο trailer που ακολουθεί και… απολαύστε!

The post Το πρώτο trailer της σειράς Witcher είναι εδώ και οι fans… τρελαίνονται! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα