Corning Gorilla Glass 6 για προστασία ακόμα και μετά από πολλαπλές πτώσεις

Techblog.gr

Η Corning ανακοίνωσε το νέο Gorilla Glass 6, με βελτιωμένα υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στα smartphone όταν πέφτουν από μεγάλα ύψη αλλά και μετά από πολλαπλές πτώσεις, μειώνοντας την πιθανότητα να σπάσει η οθόνη τους.

Το Gorilla Glass 5 ανακοινώθηκε το 2016, ενώ το Gorilla Glass 6 διαθέτει ένα νέο υλικό το οποίο είναι συμπιεσμένο περισσότερες φορές και εξασφαλίζει την προστασία της οθόνης. Σύμφωνα

με τον Αντιπρόεδρο της Corning, το νέο υλικό θα κάνει την οθόνη να αντέξει περισσότερο ακόμα και μετά από πολλές πτώσεις, ενώ σε δοκιμές που έγιναν στα εργαστήρια της εταιρείας έδειξαν πως μετά από 15 πτώσεις από ύψος ενός μέτρου σε σκληρή επιφάνεια, η οθόνη άντεξε δύο φορές περισσότερο από το Gorilla Glass 5.

Επίσης, η Corning δήλωσε πως είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στα νέα design των κατασκευαστών που εφοδιάζουν με γυαλί ακόμα και τις πλάτες των smartphone, κάνοντάς τα πιο ανθεκτικά από ποτέ, ενώ εκτός των πτώσεων, το Gorilla Glass 6 παρέχει μεγαλύτερη προστασία από γρατσουνιές και κακουχίες. Τέλος, δεν έγινε αναφορά σχετικά με το ποιά smartphone θα αποκτήσουν το νέο δημιούργημα της Corning, του οποίου η αξιοπιστία αναμένεται να δοκιμαστεί όταν εμφανιστεί στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα