Black Friday 2018 στην Ελλάδα: Προσφορές, τιμές και ξεστοκάρισμα

Techblog.gr

Φέτος η Black Friday 2018 στην Ελλάδα είναι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και αναμένονται προσφορές και εκπτώσεις σε προιόντα τεχνολογίας από τα μεγαλύτερα καταστήματα και αλυσίδες τεχνολογίας. Smartphones, wearables,

τηλεοράσεις, laptops, tablets, gadgets και άλλα προϊόντα τεχνολογίας θα εμφανιστούν σε τιμές ασυνήθιστα χαμηλές.

Και όταν λέμε τιμές ασυνήθιστα χαμηλές εννοούμε για τα γνωστά καταστήματα τεχνολογίας που δεν μας συνηθίζουν και στις καλύτερες δυνατές τιμές όλο το χρόνο, όμως αυτή τη μέρα κάνουν μια προσπάθεια που αρκετές φορές είναι αξιοπρόσεκτη.

Όλο και κάτι θα βρούμε να αξίζει αν και τις περισσότερες φορές προϊόντα που η τιμή του είναι χώμα λόγο Black Friday, δεν αξίζει κάν να βρίσκονται στα χέρια μας μιας, απαξιωμένα προιόντα τεχνολογίας που και τσάμπα να στα έδιναν δεν θα τα κρατούσες (ξεστοκάρουν).

Η Black Friday στην Ελλάδα δεν είναι αντίστοιχη με την Μαύρη Παρασκευή στην Αμερική, να μου πεις τι είναι ίδιο στον τομέα της τεχνολογίας και των προϊόντων τεχνολογίας ίδιο με την Αμερική. Έτσι και σε αυτή την ελληνική αντιγραφή, απλά κάνουμε χαβαλέ και νταβαντούρι για να κινηθεί λίγο το χρήμα.

Η αλήθεια είναι ότι όλο και κάτι θα ξετρυπώσει κάποιος που θα κάθεται όλη μέρα μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, θα βγουν δελεαστικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, κάποιες φορές όμως σε πολύ περιορισμένα τεμάχια, άρα είναι όποιος προλάβει!

Να πούμε βέβαια ότι δεν είναι μόνο τα προϊόντα τεχνολογίας και ότι εκείνη την ημέρα έχουμε παρατηρήσει ότι όλες σχεδόν οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτος κλάδου κάνουν Black Friday τιμές και όλο και κάτι θα βρείτε. Εγώ για παράδειγμα περιμένω να δω πόσο θα πέσει (αν πέσει) η τιμή σε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που έχω βάλει στο μάτι.

Σε κάθε περίπτωση, οι επτώσεις mid-season sales όπως τις αναφέρουν έχουν ήδη ξεκινήσει και ολόκληρος ο Νοέμβριος θα μας παει έτσι, δηλαδή σε κλίμα εκπτωτικό, προσφορών και Black Friday. Μην ξεχνάτε ότι μετά είναι και η Cyber Monday που από πέρισυ δειλά δειλά ξεκίνησε να συζητιέται και στην χώρα μας.

Black Friday λοιπόν και αρχικά καταγράψτε τις ανάγκες σας και στήστε καραούλι για να πετύχετε την σπέσιαλ τιμή, δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι μόνο και μόνο επειδή το βρήκατε φτηνό. Καλές αγορές.

Πείτε μας την εμπειρία σας με προηγούμενες Black Friday στην Ελλάδα αλλά και τι θα θέλατε να βρείτε φτηνά φέτος για αγορά.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα