Apple Pay στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα

Techblog.gr

Το Apple Pay, η δημοφιλής υπηρεσία ανέπαφων πληρωμών μέσω συσκευών Apple έρχεται στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα, μέσα στην εβδομάδα. Οι φήμες που κυκλοφορούν για το Apple Pay εδώ και καιρό φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθούν αυτή την Τετάρτη σε event που έχει προγραμματιστεί από μεγάλη εταιρεία που συνεργάζεται με περισσότερα

από 10.000 συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα, τα οποία εμπλουτίζονται διαρκώς και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών πρώτης γραμμής, όπως διατροφή, ένδυση και μετακινήσεις.

Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε, σε όσα από αυτά τα συμβλελημένα καταστήματα επιλέξουν να παρέχουν την υπηρεσία Apple Pay, θα μπορούμε να πληρώσουμε με την συμβατή Apple συσκευής μας δηλαδή iPhone, iPad, Watch ή Mac. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν πιο συγκεκριμένες αυτή την εβδομάδα και χαρούμενοι που θα υποδεχθούμε την υπηρεσία πληρωμών Apple Pay στην Ελλάδα έστω και μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία και όχι επίσημα από την ίδια την Apple.

Οποιαδήποτε υπηρεσία τεχνολογίας μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητά μας είναι ευπρόσδεκτη και μας ενδιαφέρει να είναι διαθέσιμη, είτε την χρησιμοποιήσουμε άμεσα είτε όχι. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων αυτή την Τετάρτη, το Techblog είναι προσκεκλημένο στη συγκεκριμένη εκδήλωση και θα μάθουμε από πρώτο χέρι όλες τις λεπτομέριες.

Το Apple Pay έρχεται στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα! Welcome!

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα