Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#25]

Techblog.gr

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε Το Sphaera που δημιουργεί wallpapers από φωτογραφίες χαρτών. Έπειτα, το CalorieCap είναι μία νέα εφαρμογή δίαιτας που βοηθά τον χρήστη να εντοπίσει τα γεύματα που ταιριάζουν με τη διατροφή του από τα μενού των εστιατορίων.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Nonstop Knight 2 που είναι ένα νέο arcade beat ’em up παιχνίδι, το οποίο

διατηρεί αρκετά από τα στοιχεία του gameplay των προκατόχων του. Από την άλλη το Shop Titans είναι ένα νέο strategy-simulator στο οποίο ο παίκτης μετακομίζει στην πόλη, χτίζει ένα κατάστημα, και πουλάει αντικείμενα σε ήρωες και απλούς πολίτες. Τέλος, το Harry Potter: Wizards Unite είναι το νέο AR παιχνίδι της Niantic.

Sphaera

Το Sphaera είναι μία νέα εφαρμογή με wallpapers. Το συγκεκριμένο app διαφέρει από τα υπόλοιπα του είδους γιατί δημιουργεί wallpapers από φωτογραφίες χαρτών. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό, ενώ χρησιμοποιεί ποικιλία χαρτών και χρωμάτων.

Επιπλέον, η εφαρμογή έχει ειδικά wallpapers για AMOLED οθόνες, το περιβάλλον χρήσης είναι αρκετά απλό, και κοστίζει μόλις 0,59€.

CalorieCap

Το CalorieCap είναι μία νέα εφαρμογή δίαιτας που βοηθά τον χρήστη να εντοπίσει τα γεύματα που ταιριάζουν με τη διατροφή του από το μενού του εστιατορίου που βρίσκεται. Η εφαρμογή ταξινομεί τα δεδομένα βάση του τύπου των γευμάτων, του τρόπου ζωής, τις αλλεργίες, και άλλα.

Καθώς είναι αρκετά νέα εφαρμογή δεν έχει μεγάλη λίστα εστιατορίων, αλλά με τον καιρό θα αποκτήσει μία αρκετά καλή βάση.

Nonstop Knight 2

Το Nonstop Knight 2 είναι ένα νέο arcade beat ’em up παιχνίδι, το οποίο διατηρεί αρκετά από τα στοιχεία του gameplay των Nonstop Knight και Nonstop Chuck Norris. Όπως και με τους άλλους τίτλους βουτάς στο μπουντρούμι, χτυπάς τους κακούς κι αν κάπου τα βρεις σκούρα αναβαθμίζεις τα πάντα πάνω σου και επιστρέφεις.

Επίσης, ο παίκτης συλλέγει πανοπλίες και όπλα τα οποία βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα και αυξάνουν τις πιθανότητες επιβίωσης. Δεν είναι κακό ως timekiller, αλλά για freemium θα περιμέναμε περισσότερα.

Shop Titans

Το Shop Titans είναι ένα νέο strategy-simulator στο οποίο ο παίκτης μετακομίζει στην πόλη, χτίζει ένα κατάστημα, και πουλάει αντικείμενα σε ήρωες και απλούς πολίτες. Σε γενικές γραμμές ο παίκτης αναβαθμίζει το μαγαζί του, το τροποποιεί, φτιάχνει αντικείμενα και μπορεί να αλληλεπιδρά με άλλους χαρακτήρες.

Το παιχνίδι είναι δωρεάν αλλά προσφέρει ένα προαιρετικό subscription και κάποια επί πληρωμή πρόσθετα. Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε τη πληρωμή της συνδρομής γιατί όσα προσφέρει δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάει ο προγραμματιστής.

Harry Potter: Wizards Unite

Το Harry Potter: Wizards Unite είναι το νέο AR παιχνίδι της Niantic. Προσφέρει παρόμοια εμπειρία με το Pokemon Go αλλά από τη σκοπιά του Μαγικού Κόσμου της J.K. Rowling. Ο παίκτης εξερευνά τον πραγματικό κόσμο ψάχνοντας για Traces μαγείας τα οποία μοιάζουν κάπως σαν την επίσκεψη των παικτών στα Pokestops στο Pokemon Go.

Επίσης υπάρχουν αρκετές αποστολές και στόχοι που μπορεί να ολοκληρώσει ο παίκτης. Το παιχνίδι θέλει ακόμη αρκετή δουλειά, αλλά η ιστορία του Pokemon Go έχει δείξει ότι η Niantic ακούει τους παίκτες, αρκεί να την αφήσουν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα