Android 11: Κυκλοφόρησε επίσημα στις συσκευές Pixel 2 και πάνω

22:15 8/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Μετά από την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών εκδόσεων, η τελική έκδοση του Android 11 ήρθε και επίσημα. Το νέο Android 11 είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές Pixel από Pixel 2 και μετά, ενώ αναμένουμε συγκεκριμένα μοντέλα των εταιρειών OnePlus, Oppo και Xiaomi να αναβαθμιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι άμεσα.

Το Android 11 δε φέρνει πολλές σχεδιαστικές αλλαγές, όμως είναι αρκετά πιο εμπλουτισμένο. Αρχικά, οι χρήστες πλέον μπορούν να κάνουν καταγραφή οθόνης από το σύστημα και όχι

με τη χρήση εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή, με πλήρη έλεγχο ως προς τη συσκευή εισόδου του ήχου. Επίσης, υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στον Pixel Launcher, όπως προτάσεις πλέον στο dock, αλλά και νέα μέθοδο για screenshots.

Τα Bubbles πλέον θα αναλαμβάνουν κάθε εισερχόμενη συζήτηση, όπως ακριβώς βλέπουμε να γίνεται εδώ και χρόνια με τα Chat Heads που χρησιμοποιεί το Facebook Messenger. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό είναι το νέο σύστημα ειδοποιήσεων, καθώς πλέον θα κατηγοριοποιούνται, ανάλογα με το είδος των ειδοποιήσεων. Για παράδειγμα, οι συζητήσεις έχουν τη δική τους κατηγορία, τα social τη δική τους και τα ξυπνητήρια τη δική τους.

Όσοι έχετε Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4 και Pixel 4 XL μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις και να ελέγξετε για τη νέα ενημέρωση. Επίσης, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το Android 11 και σε OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro. Όσοι το δοκιμάσετε, πείτε μας τις εμπειρίες σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα