Moto G9 Plus: Διέρρευσε πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και τιμή

17:01 8/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Συνήθως, η Motorola κυκλοφορεί δύο μοντέλα στη σειρά G. Ωστόσο, με τα G9 αποφάσισε να αλλάξει τακτική και καθυστέρησε την κυκλοφορία του Moto G9 Plus, το οποίο ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα ανακοινωθεί και θα βγει στην αγορά.

Παρ’ όλα αυτά, ο γνωστός leaker και συντάκτης του WinFuture, Roland Quandt, δημοσίευσε μία καταχώρηση του τηλεφώνου σε Σλοβάκο λιανοπωλητή. Η σελίδα αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά του smartphone και την τιμή του.

Χαρακτηριστικά

Το

Moto G9 Plus έχει οθόνη 6,81 ιντσών με ανάλυση FHD και punch hole στην πάνω αριστερή γωνία το οποίο φιλοξενεί μία selfie με αισθητήρα 64MP. Ο επεξεργαστής που διαθέτει το έξυπνο τηλέφωνο παραμένει άγνωστος, αλλά η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι διαθέτει 4GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμο μέσω microSD αποθηκευτικό χώρο.

Στο module του G9 Plus υπάρχουν τέσσερις κάμερες, τοποθετημένες σε ορθογώνιο module. Η καταχώρηση αποκαλύπτει μόνο την κύρια κάμερα η οποία είναι στα 64MP, αλλά αναμένεται οι υπόλοιποι τρεις αισθητήρες να είναι μία ultra-wide στα 8MP, ένας αισθητήρας βάθους 5MP ή 2MP, και ένας αισθητήρας macro στα 2MP.

Κατά τα άλλα, το Moto G9 Plus έχει μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh που προσφέρει 363 ημέρες standby, πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και GPS, τρέχει Android 10, και υποστηρίζει 4G, Bluetooth 5.0, VoLTE, και Wi-Fi.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι ημερομηνίες ανακοίνωσης και κυκλοφορίας του smartphone. Ωστόσο, το Moto G9 Plus θα είναι διαθέσιμο και στις Ευρωπαϊκές αγορές από την πρώτη ημέρα. Όσον αφορά την τιμή του, σύμφωνα με την καταχώρηση θα τιμολογείται στα 235 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα