Πατήστε παύση στο Internet με τη βοήθεια του Vivaldi browser

19:22 8/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Τώρα υπάρχει η δυνατότητα να πατήσει κανείς το pause στην Internet δραστηριότητα με το νέο χαρακτηριστικό που παρουσίασαν οι δημιουργοί του Vivaldi browser. Το νέο στοιχείο ονομάζεται Break Mode και είναι διαθέσιμο στην έκδοση Vivaldi 3.3.

Ανοίγοντας τον Vivaldi 3.3 σε έναν desktop ή έναν laptop, μπορεί κανείς να παρατηρήσει την ύπαρξη ενός κουμπιού Pause στην αριστερή γωνία της γραμμής κατάστασης

ή Status Bar, το οποίο εάν το πατήσει κανείς, μπαίνουν στο mute όλα τα βίντεο και ο ήχος, κρύβονται αυτόματα όλες οι ανοιχτές καρτέλες, ενώ όλο το περιεχόμενο που είναι ανοιχτό στο Internet εξαφανίζεται από την οθόνη, χωρίς όμως να χάνεται.

Εάν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει μία συντόμευση του πληκτρολογίου για να ενεργοποιήσει το Break Mode, τότε δεν έχει παρά να πληκτρολογήσει Ctrl και την τελεία. Μόλις πατήσει κανείς Play όλα επιστρέφουν από το σημείο στο οποίο είχαν σταματήσει.

Οι δημιουργοί του Vivaldi Browser θεωρούν ότι το νέο χαρακτηριστικό που προσφέρουν μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες στο να γίνουν πιο παραγωγικοί αφού θα μπορούν να κάνουν περισσότερα και πιο εποικοδομητικά διαλείμματα από τη διαδικτυακή δραστηριότητα, χωρίς να ανησυχούν μήπως χάσουν το ο,τιδήποτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα