AnTuTu: Τα flagship smartphones που σκοράρουν πρώτα τον Μάρτιο του 2020

11:16 8/4/2020 - Πηγή: TechBlog

Η δημοφιλής πλατφόρμα AnTuTu έδωσε στην δημοσιότητα τα charts με τα Top 10 Android smartphones που σκοράρουν πρώτα τον Μάρτιο του 2020. Το AnTuTu παρέχει δωρεάν εργαλεία (εφαρμογή) όπου οι κάτοχοι smartphones μπορούν να μετρήσουν επιμέρους χαρακτηριστικά

των συσκευών τους μέσα από τεστ που ελέγχουν μεταξύ άλλων την ισχύ συστημάτων όπως ο επεξεργαστής, η μνήμη RAM και η ταχύτητα εγγραφής στην ενσωματωμένη μνήμη.

Τα δυο charts αφορούν τον μέσο όρο από μετρήσεις χρηστών και προέκυψε από δείγμα 1000 τεστ ανά μοντέλο smartphone για την χρονική περίοδο 1 Μαρτίου με 31 Μαρτίου 2020. Όπως γίνεται αντιληπτό την πρωτοκαθεδρία έχουν τα κινέζικα smartphones με το κορυφαίο σκορ να έχει το Oppo Find X2 Pro. Ενώ την πρώτη θέση στη λίστα με τα “Global” smartphones κατέχει για τον Μάρτιο το Samsung Galaxy S20 Ultra 5G με τον Snapdragon 865.

Το AnTuTu ετοίμασε δύο διαφορετικούς πίνακες για τον Μάρτιο, ο ένας με τα κινέζικα και ο άλλος με τα “Global” smartphones όπως τα χαρακτηρίζει. Εμείς παρουσιάζουμε και τους δύο πίνακες μαζί για να δείτε τις διαφορές στα σκορ συνολικά. Ενδιαφέρον έχει ότι όταν τελειώνει το 10ο μοντέλο στην λίστα με τα κινέζικα, ξεκινάει το πρώτο από την λίστα με τα Global.

Keywords
Τυχαία Θέματα