Ladies and gents… ιδού το DualSense, το χειριστήριο του PlayStation 5!

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε δει το τελικό design του PlayStation 5, ωστόσο από ότι φαίνεται η Sony μας προετοιμάζει σιγά σιγά για την επερχόμενη αποκάλυψη της νέας κονσόλας, παρουσιάζοντας το νέο χειριστήριο της! Εν αντιθέσει λοιπόν με τα προηγούμενα PlayStation controllers, το νέο χειριστήριο δεν θα ονομάζεται DualShock αλλά DualSense!

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι εμφανές ότι το νέο χειριστήριο μοιάζει να συνδυάζει πολλά στοιχεία

τόσο από τα DualShock όσο και από τα controllers του Xbox One και Xbox 360. Σε επίπεδο χρωμάτων βλέπουμε έναν συνδυασμό λευκού, μαύρου και μπλε, αν και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αρκετοί συνδυασμοί ανάλογα με το εκάστοτε bundle. Σε σύγκριση με το DualShock 4, το DualSense θα υποστηρίζει haptic feedback, πράγμα που σημαίνει μετάδοση των αισθήσεων που συμβαίνουν on-screen στο χειριστήριο, ενώ τα L2 και R2 θα είναι adaptive triggers που σημαίνει ότι ο gamer θα έχει αίσθηση των ενεργειών του.

Παράλληλα, το Share button έχει αντικατασταθεί από το Create button, ενώ επιπλέον το DualSense διαθέτει built-in microphone, αλλά και μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τέλος, όπως θα διαπιστώσετε το touchpad βρίσκεται κι εδώ, ενώ η θέση του light bar έχει αλλάξει και το μέγεθος του είναι μεγαλύτερο. Σε πρώτη φάση δείχνει αρκετά εργονομικό, όμως θα πρέπει να το πιάσουμε στα χέρια μας για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Όπως ανακοίνωσε η Sony, η αποστολή των πρώτων χειριστηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στους developers, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το PlayStation 5 θα βρίσκεται στα καταστήματα στην χριστουγεννιάτικη περίοδο του 2020. Αλήθεια, εσάς πως σας φαίνεται;   

The post Ladies and gents… ιδού το DualSense, το χειριστήριο του PlayStation 5! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα