AirPods: Χωρίς απόθεμα πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, έρχεται νέα έκδοση;

Techblog.gr

Όταν η Apple διαθέτει ένα νέο προϊόν στο κοινό, εκείνο συνήθως γίνεται ανάρπαστο. Είτε πρόκειται για φορητές έξυπνες συσκευές, είτε αφορά αξεσουάρ εκείνων, ο Αμερικανός κολοσσός φαίνεται πως έχει αποκτήσει το «άγγιγμα του Μήδα» εδώ και αρκετά χρόνια. Σχεδόν ο,τι και αν πουλάει το Cupertino γίνεται ανάρπαστο.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν και τα AirPods, το ασύρματο ζευγάρι ακουστικών που η Apple παρουσίασε πριν δυο χρόνια μαζί με

τα iPhone 7 / 7 Plus. Αν και σύμφωνα με τους ειδικούς τα ακουστικά δεν παράγουν τον καλύτερο ήχο στην τιμολογιακή τους κατηγορία, πρόκειται για ένα εξαιρετικά εύχρηστο ζευγάρι που το χαρακτηρίζει ο όμορφος, φουτουριστικός σχεδιασμός, αφού το κάθε ένα εκ των ακουστικών είναι ανεξάρτητο από το άλλο. Εν ολίγοις, ο κύριος λόγος που κανείς θα προτιμήσει τα AirPods έναντι άλλων ασύρματων μοντέλων είναι η ευκολία στην χρήση, η άνεση και οι δυνατότητες που παρέχουν. Έχοντας κλείσει όμως δυο χρόνια ύπαρξης (όπως προαναφέρθηκε), τα AirPods φαίνεται πως θα αποχαιρετήσουν σύντομα τον κόσμο, δίνοντας την θέση τους σε νέους εκπροσώπους.

Αυτό το συμπέρασμα τουλάχιστον φαίνεται να μάρτυρα η είδηση πως τα ακουστικά εκλείπουν από την Ευρωπαϊκή αγορά. Το απόθεμα σε πολλές χώρες της Γηραιάς Ηπείρου είναι μηδενικό, κάτι που σημαίνει πως η Apple έχει διακόψει την παραγωγή των AirPods. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο με ένα προϊόν του κατασκευαστή, οι υποψίες περί οριστικής διακοπής της (επίσημης) ύπαρξης του στην αγορά θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Άλλωστε, εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες για τον ερχομό ενός νέου ζευγαριού AirPods, κάτι που πλέον μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως τα ακουστικά είναι διαθέσιμα σε άλλες περιοχές της υφηλίου, όπως για παράδειγμα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπάρχει παγκόσμια έλλειψη στα AirPods, αλλά και μόνο η Ευρωπαϊκή αγορά αρκεί για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Είναι πολύ πιθανό τα νέα AirPods να ανακοινωθούν σύντομα, μαζί με την πολυαναμενόμενη νέα γενιά iPad tablets, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για ένα νέο, βελτιωμένο Apple Pencil. Εκτός απροόπτου, το event της Apple θα λάβει χώρα πριν το τέλος της χρονιάς. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες στο άμεσο μέλλον…

Keywords
Τυχαία Θέματα