Ζούλιο Σέζαρ: Δεν παίξαμε σαν Βραζιλία

13:27 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε φιλικό προετοιμασίας στην Γενεύη, η Βραζιλία προηγήθηκε 2-0 της Ιταλίας ωστόσο δέχτηκε δυο γκολ με τον Ζούλιο Σέζαρ να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν έπαιξαν σαν Βραζιλία και έκρουσε κώδωνα κινδύνου ενόψει της συνέχειας.

Σε δηλώσεις του ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε: "Δεχτήκαμε δυο γκολ από δικά μας λάθη, αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως η Ιταλία δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες. Όταν

σε ένα παιχνίδι ο τερματοφύλακας έχει τόση πολλή δουλειά, τότε κάτι δεν πάει καλά. Θα πρέπει να μας προβληματίσει αυτό το γεγονός. Αν και θα πρέπει να κερδίζουμε με άνεση, βρεθήκαμε να υποφέρουμε και να πανηγυρίζουμε που πήραμε την ισοπαλία Και αυτό δεν αρμόζει στην Βραζιλία".
Στην συνέχεια ο Ζούλιο Σέζαρ πρόσθεσε: "Δεν ρίχνω κάπου συγκεκριμένα τις ευθύνες. Αλλά θα πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί και να δούμε γιατί κάναμε τόσα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, γιατί δώσαμε δικαίωμα την Ιταλία να επιστρέψει, γιατί δεν παίξαμε σαν Βραζιλία. Αυτά πρέπει να συζητηθούν και να βρεθούν απαντήσεις. Οι παίκτες μεταξύ μας θα βρούμε τι φταίει και θα το διορθώσουμε. Γιατί αν δεν το κάνουμε θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα