Στάνκοβιτς: Οι διαφορές μας να μείνουν εκτός γηπέδου

12:49 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι είναι αυτό που θα γίνει το βράδυ στο "Μαξιμίρ" ανάμεσα στην Κροατία και την Σερβία με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς να κάνει έκκληση ώστε οι διαφορές των δυο λαών να μείνουν μακριά από το γήπεδο.

Σε δηλώσεις του ο Σέρβος μέσος της Ίντερ τόνισε: "Είναι ένα παράξενο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία, αλλά εύχομαι να αφήσουμε εκτός γηπέδου τις διαφορές μας με τους Κροάτες και να παίξουμε ένα ήρεμο και ήσυχο παιχνίδι. Μακάρι να τελειώσει ο αγώνας χωρίς προβλήματα, και στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες".
Για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Στάνκοβιτς

δήλωσε: "Η Κροατία έχει μια καλή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε καλύτερους παίκτες. Πιστεύω πως, αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας μπορούμε να φύγουμε από το Ζάγκρεμπ με μια μεγάλη νίκη".
Ο Στάνκοβιτς ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής Σερβίας παρόλο που δεν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: "Δεν κρίνω τις επιλογές του Μιχαΐλοβιτς αφού τον σέβομαι, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως προπονητή. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι. Από την στιγμή που δεν μπορώ, θα φροντίσω να βοηθήσω από την κερκίδα τους συμπατριώτες μου, Θα βρίσκομαι στο γήπεδο και θα εμψυχώνω όπως μπορώ τους συμπαίκτες μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα