Ζήτησε συγνώμη και Σέφιλντ

17:22 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί το θλιβερό γεγονός να έγινε το 1989, όμως η Σέφιλντ θυμήθηκε να απολογηθεί λίγες ώρες πριν βγει το πόρισμα στη δημοσιότητα.
Η Σέφιλντ, στης οποία το γήπεδο έγινε η αναμέτρηση, μέσω της ανακοίνωσης αυτής τάσσεται υπέρ των οικογενειών των 96 οπαδών οι οποίοι έχασαν την ζωή τους αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ καλωσορίζει την κυκλοφορία της Ανεξάρτητης Επιτροπής του Χίλσμπορο και θα ήθελε να εκφράσει την αναγνώρισή της στην σκληρή δουλειά που έχει γίνει από όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό. Ήταν και συνεχίζει

να είναι, μία πάρα πολύ συναισθηματική διεργασία. Σε όλη τη διάρκεια της έρευνας, ο σύλλογος δούλεψε σκληρά με την Επιτροπή και άλλους οργανισμούς για να διαβεβαιώσει ότι σε ευθυγράμμιση με το ήθος της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης αποκάλυψης, είμαστε εντελώς διαφανείς», αναφέρει χαρακτηριστικά για να προσθέσει:
«Από τότε που απέκτησε τη Σέφιλντ Γουένσντνεϊ το Δεκέμβριο του 2010 και την συνακόλουθη απόφαση της προηγούμενης διοίκησης να διαλύσει την πρώην μητρική εταιρεία, ο πρόεδρος Μίλαν Μάνταριτς και το νυν συμβούλιο έχουν υιοθετήσει μια πολιτική απόλυτου συμβιβασμού με τα όσα ζητά η Ανεξάρτητη Επιτροπή για το Χίλσμπορο. Εκ μέρους του συλλόγου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και να απολογηθούμε στις οικογένειες που έχουν υποφέρει ως συνέπεια των τραγικών γεγονότων της 15ης Απριλίου του 1989».

Keywords
Τυχαία Θέματα