Στοιχεία για την εξαφάνιση δύο παιδιών

16:54 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση δύο παιδιών. Συγκεκριμένα, στις 24 Μαρτίου 2012 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε στην Ελλάδα την εξαφάνιση της 6χρονης Breton-Ortiz Ruth και του 2χρονου αδελφού της Jose, συμμετέχοντας στην ευρεία κινητοποίηση για την ανεύρεση των παιδιών.

Τα δύο αδέλφια

εξαφανίστηκαν στις 8 Οκτωβρίου 2011 από την πόλη Cordoba της Ισπανίας, όπου είχαν μεταβεί προκειμένου να επισκεφθούν τον πατέρα τους.

Από τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης των δύο παιδιών ο πατέρας τους κρατείται, καθώς έπεφτε διαρκώς σε αντιφάσεις.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η τελευταία ενημέρωση που δόθηκε από τον «Fundacion ANAR» αναφέρει ότι εντοπίστηκαν οστά στην εξοχική κατοικία του πατέρα τους και οι αστυνομικές έρευνες εστιάζουν στο να διασταυρωθεί εάν τα οστά αντιστοιχούν σε παιδιά ανάλογης ηλικίας, όπως των δύο αδελφών.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας πάντως ανακοίνωσε την ύπαρξη νέων ιατροδικαστικών εκθέσεων, σύμφωνα με τις οποίες αναμένονται άμεσα αποτελέσματα για την επιβεβαίωση ή όχι της παραπάνω υπόθεσης.

Η ισπανική κοινωνία και όχι μόνο, είναι σοκαρισμένη από τις εξελίξεις, καθώς τα στοιχεία ενδεχομένως οδηγούν στο γεγονός ότι ο πατέρας αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών και έπειτα έκαψε τα σώματά τους.

«Παρά τους φόβους μας, συνεχίζουμε τις εντατικές προσπάθειες μέχρι να αποκλειστεί και η τελευταία ελπίδα. Παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις, ευχή όλων είναι να μην επιβεβαιωθούν οι παραπάνω συγκλονιστικές πληροφορίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Keywords
Τυχαία Θέματα