Ζητά συγνώμη από Κλάτενμπεργκ η Τσέλσι

19:33 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Υπό άκρα μυστικότητα, το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοργανώτριας αρχής της Πρέμιερ Λιγκ, με την αρμόδια αρχή Διαιτησίας και τη διοίκηση των «μπλε», προκειμένου να λυθεί το θέμα που απασχολούσε και τις τρεις πλευρές τον τελευταίο μήνα.

Η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν μια μέρα αργότερα, βάζει τέλος στην κόντρα της Τσέλσι με τον Μαρκ Κλάτεμπεργκ, με τον λονδρέζικο σύλλογο, που βρισκόταν σε θέση ισχύος αρχικά, να ζητάει και... συγγνώμη, δικαιώνοντας στον απόλυτο βαθμό τον 37χρονο διαιτητή.

«Έγινε μια ανοιχτή, ξεκάθαρη και άκρως εποικοδομητική

συζήτηση. Οι άνθρωποι της Τσέλσι δήλωσαν μετανιωμένοι που δεν έψαξαν περισσότερο το θέμα προτού καταγγείλουν τον Μαρκ Κλάτεμπεργκ για ρατσιστική επίθεση. Μάλιστα, εξέφρασαν τη λύπη τους για την έκταση που πήρε το θέμα και τον αντίκτυπο που είχε τόσο στη ζωή και την καριέρα του Άγγλου ρέφερι, όσο και της οικογένειάς του. Η Ένωση Διαιτητών αποδέχτηκε τη μετάνοια του συλλόγου και του αναγνώρισε ότι ως όφειλε από τους κανονισμούς της FA, κατήγγειλε ένα τέτοιο περιστατικό που θίγει το σοβαρότατο θέμα του ρατσισμού. Αναγνωρίζεται από όλους τους φορείς ότι η διαιτησία στην Αγγλία παραμένει αμερόληπτη και ακέραια και πλέον, τραβάμε όλοι μια γραμμή στο συγκεκριμένο θέμα, το αφήνουμε πίσω και προχωράμε» αναφέρει μεταξύ άλλων η κοινή ανακοίνωση της Πρέμιερ Λιγκ, της Ένωσης Διαιτητών και της Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα