Κρίνεται του Ναπολεόνι

18:35 27/11/2012 - Πηγή: AEK365


Προς την πόρτα της εξόδου από τον Λεβαδειακό βρίσκεται ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν από τους Βοιωτούς. Ο Ιταλός είναι περιζήτητος στη Σούπερ Λιγκ, με πολλές ομάδες να επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους και τον ίδιο να θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο της Λιβαδειάς.

Μάλιστα, επιδίωξε να το πράξει αυτό το περασμένο καλοκαίρι, καθώς το όνομά του... έπαιξε δυνατά για τον Ατρόμητο, αφού αποτελούσε διακαή πόθο του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο παίκτης

ήθελε να πάρει μεταγραφή στους Περιστεριώτες, όμως ο Γιάννης Κομπότης δεν του το επέτρεψε ζητώντας περισσότερα χρήματα, με δεδομένο ότι έχει και συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο.

Επίσης, την περίπτωση του 26χρονου επιθετικού κοιτάζει ο ΠΑΟΚ, ενώ σενάρια θέλουν και τον Πλατανιά να εκφράζει έντονο ενδιαφέρον. Ωστόσο, οι Χανιώτες συγκεντρώνουν τις λιγότερες πιθανότητες για την απόκτησή του, καθώς επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ναπολεόνι έχει, ήδη, βρει τη νέα του ομάδα και το θέμα του αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα