Με μια βαλίτσα στο χέρι η Κέρκυρα

19:12 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Αγωνιστικός... Γολγοθάς ξεκινάει από αύριο για την ομάδα της Κέρκυρας, η οποία θα πρέπει να μεταβεί αρχικά στην Λάρισα για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Τύρναβο και από εκεί κατευθείαν στην Βοιωτία, όπου την Κυριακή θα φιλοξενηθούν από τον Λεβαδειακό.
Έτσι, παρά την αρχική πρόθεση του Μάντζιου να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του, αναγκαστικά θα πρέπει να πάρει βασικούς στην αποστολή του Κυπέλλου, αφού τους ίδιους ποδοσφαιριστές θα έχει και για την επόμενη αναμέτρηση.
Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι

δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού, με εξαίρεση αυτό του Γιάννη Καραλή που υπέστη βαρύ διάστρεμμα κόντρα στην Βέροια και δεν υπολογίζεται.
Τέλος, οι ενοχλήσεις που έχουν οι Στέλιος Ηλιάδης και Μιχάλης Μπουκουβάλας δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία και όπως όλα δείχνουν θα συμμετέχουν στην αποστολή που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο από το τεχνικό επιτελείο των Φαιάκων.
Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Βέροια έκαναν ελαφρύ πρόγραμμα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που στο μεγαλύτερο μέρος έκαναν ασκήσεις με την μπάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα