Ζιντάν, Φέργκιουσον και Μπέκαμ «ντοπάρουν» τους παίκτες στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)

18:56 23/11/2014 - Πηγή: AEK365

Αποφθέγματα... σπουδαίων ανθρώπων του ποδοσφαίρου έχουν τοποθετήσει στους τοίχους των αποδυτηρίων των Ακαδημιών της ΑΕΚ στα Σπάτα οι άνθρωποι της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο ο Άκης Ζήκος και οι συνεργάτες του θέλουν να «ντοπάρουν» τους νεαρούς παίκτες ώστε αυτοί να εμπνέονται και να δουλεύουν καθημερινά όλο και πιο πολύ με πάθος για αυτό που κάνουν ώστε να πετύχουν κάποια μέρα τα όνειρά τους με την φανέλα της Ένωσης.
Τα κάδρα είναι τοποθετημένα στα αποδυτήρια των νεαρών ποδοσφαιριστών και οι κιτρινόμαυροι καθημερινά διαβάζουν

δηλώσεις μεγάλων ινδαλμάτων τους παίρνοντας έτσι... τζούρες αυτοπεποίθησης και δύναμης.

Όπως θα δείτε και πιο κάτω στην φωτογραφία, τρεις είναι προσωπικότητες που ξεχωρίζουν.

Στην πρώτη, είναι μία φωτογραφία του Ζινεντίν Ζιντάν με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας και λέει: «Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα κερδίσεις ένα τρόπαιο ή ένα βραβείο. Κάθε φορά είναι το ίδιο σημαντική και ξεχωριστή».

Σχεδόν δίπλα σε αυτή βρίσκεται ο μεγάλος Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Τον Σκoτσέζο προπονητή συνοδεύει η ατάκα: «Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι ότι το πούλμαν δεν θα τους περιμένει, όποιος πρόλαβε να ανέβει σώθηκε».

Λίγο πιο μακριά βρίσκεται το μεγάλο ίνδαλμα πολλών παιδιών, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με την δήλωση: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως κάποιον που δούλεψε πολύ και έδινε τα πάντα κάθε φορά που αγωνιζόταν. Που ήταν παθιασμένος με το άθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα