Ζιλμπέρτο: Κανείς δεν ξεχνά τι έγινε πέρσι

09:50 16/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στα τρία χρόνια που βρέθηκε στην Ελλάδα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βίωσε την εμπειρία ενός ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με τον Βραζιλιάνο μέσο να υπογραμμίζει πως κανείς δεν ξεχνά τι συνέβη την περασμένη σεζόν στο "Γ. Καραϊσκάκης" ενώ υποστήριξε πως είναι καλό για τον Παναθηναϊκό που θα αγωνιστεί όντας

πρώτος στην βαθμολογία.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ", ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε: "Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τι έγινε πέρσι. Ήταν μια άσχημη εμπειρία για όλους. Ελπίζω να μην βιώσει ποτέ ξανά κανείς κάτι παρόμοιο. Ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε την νίκη, αλλά δεν μας άφησαν να την πάρουμε, ενώ όλοι είδατε τι ακολούθησε στο τέλος. Πλέον όμως είναι παρελθόν και πρέπει τα παιδιά να τα ξεχάσουν. Να μην τα σκέφτονται γιατί μπορεί να αποπροσανατολιστούν. Να πάνε, να κερδίσουν και να γράψουν την δική τους ιστορία. Είμαι σίγουρος πως μπορούν. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς και πολύ ιδιαίτερο. Θα είναι δύσκολο όπως πάντα εκεί μέσα, αλλά είναι πολύ καλό που ο Παναθηναϊκός πάει ως πρώτος. Αυτό μετράει στην ψυχολογία, γιατί τα παιδιά θα πάνε με αυτοπεποίθηση. Η ομάδα παίζει καλά και μπορεί να πάρει την νίκη και να μεγαλώσει την διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό να βάλει τον Ολυμπιακό σε ρόλο κυνηγού στη βαθμολογία, όπως είχε γίνει όταν πήραμε το νταμπλ".

Για τον Σεμπάστιαν Λέτο και τον Σωτήρη Νίνη, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε: "Πριν από λίγες μέρες μιλήσαμε με τον Λέτο και τον Νίνη. Έμαθα τα νέα τους και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία και να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Και στον Σωτήρη να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα. Ξέρω πως ο Λέτο κάνει μια μεγάλη χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Του αξίζει. Πάντα του έλεγα ότι μπορεί να είναι πιο απειλητικός και να πετύχει περισσότερα γκολ. Φέτος μπορεί να είναι η χρονιά του. Του είπα όταν μιλήσαμε ότι μπορεί να βάλει γκολ στο ντέρμπι, αλλά και στα παιχνίδια που ακολουθούν. Είμαι σίγουρος πως μπορεί να συνεχίσει έτσι".

Όσο για αυτά που ακούγονται για Ροναλντίνιο, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε: "Ναι, μόλις το διάβασα στο ίντερνετ, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν θα ήθελαν να πω για κάτι που δεν ξέρω".

Keywords
Τυχαία Θέματα