«Καμία επαφή για Ροναλντίνιο»

09:00 16/11/2011 - Πηγή: AEK365

Τα όνειρα των φίλων του Παναθηναϊκού για Ροναλντίνιο φρόντισε να "προσγειώσει" o, εν Ελλάδι, εκπρόσωπος του, Τάκης Δημητρίου ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη κρούση ούτε προς την Φλαμένγκο αλλά ούτε και προς τον ποδοσφαιριστή διαψεύδοντας τον Τσάκα ο οποίος ισχυρίζεται πως πρόκειται για κλεισμένη μεταγραφή.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday",

ο Αντώνης Δημητρίου, τόνισε: "Όχι. Δεν έχει κλείσει ο Ροναλντίνιο. Ανήκει στην Φλαμένγκο και δεν έχει γίνει καμία επαφή με την ομάδα του, ούτε καμία επίσημη επαφή με εμένα. Μια κρούση έχει γίνει από συγκεκριμένη ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να πάρει τον Παναθηναϊκό".

Σε ερώτηση αν ο Ροναλντίνιο θα έρθει με τον αδελφό και μάνατζερ του, τον Ασίς, τον Δεκέμβριο, ο Δημητρίου απάντησε: "Μπορεί να έρθει αλλά καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Για άλλο λόγο θα έρθει".

Τέλος απαντώντας αν ο Ροναλντίνιο θα ερχόταν στην Ελλάδα αν του γινόταν επίσημη πρόταση ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου τόνισε: "Αν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν έχει πρόβλημα. Του αρέσει η Ελλάδα. Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής, με τα χρονικά δεδομένα και την παρούσα κατάσταση δεν είναι εφικτή περίπτωση. Την θεωρώ απαγορευτική οικονομικά. Αν κάποιος θέλει τόσο πολύ να τον αποκτήσει, η επόμενη κίνηση είναι να παρουσιαστεί στο Δ.Σ. της Φλαμένγκο και αν προχωρήσει στο παρασύνθημα. Αλλά για το αν ο κ. Τσάκας έχει μιλήσει με τον Ασίς, που είναι ο μάνατζερ του Ροναλντίνιο, σας λέω πως στην Ελλάδα εγώ είμαι εξουσιοδοτημένος για όποιον θέλει να διερευνήσει το θέμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα