Ζιάγκος: Από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο η ΑΕΚ

20:30 28/4/2015 - Πηγή: AEK365

Για την πορεία της Δόξας Λευκάδας μίλησε στο leykadapress ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος ρωτήθηκε και αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Γενικώς στην καριέρα σας είχατε περιπέτειες. Έχετε ηρεμήσει εδώ στη Δόξα; Έχετε αφήσει κάποια πράγματα πίσω;

Η αλήθεια είναι ότι, κλείνοντας ένας κύκλος 19 ετών σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, έχω ζήσει πολλές καταστάσεις,

καλές και κακές. Άλλες μου έχουν αφήσει συναισθήματα όμορφα και άλλες συναισθήματα άσχημα. Σαν φιλοσοφία ζωής, έχω το να κερδίζω κάτι από κάθε εμπειρία, είτε αυτή είναι ευχάριστη, είτε δυσάρεστη. Έχω ανδρωθεί στην ΑΕΚ και επαγγελματικά και βιολογικά, μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησα αυτή τη σχέση μου με την ομάδα μόλις στα 19 μου, κι έφυγα στα 38 μου. Έχω ταυτιστεί με την ιστορία του συλλόγου, είχα την ευλογία ν' ανέβω με την ομάδα δύο κατηγορίες και να 'μαι στο τιμόνι της στην Α1 στο καινούργιο της ξεκίνημα, όντας μέλος τεχνικού επιτελείου την χρονιά που ομάδα υποβιβάστηκε. Όλα αυτά, οι συνεργασίες, οι άνθρωποι, το περιβάλλον, ο κόσμος έχουν βαθιά χαραγμένα στην ψυχή μου, διάφορες καταστάσεις και διάφορα συναισθήματα. Ερχόμενος εδώ, για να έρθω στην ερώτησή σου, το να τα αφήσω αυτά πίσω μου, να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα, να καθαρίσω το μυαλό μου, να καθαρίσω και ψυχικά και πνευματικά ήταν μονόδρομος. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να είμαι αφοσιωμένος σε μια καινούργια δουλειά, αν ακόμα σκέφτομαι ή συζητάω με το μυαλό μου κατάλοιπα του παρελθόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα