Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ανδρεόπουλος

19:22 28/4/2015 - Πηγή: AEK365

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ «ξεσκονίζει» την ελληνική αγορά και έχει γνώμη για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλοι αρέσουν και μπαίνουν στη μεταγραφική λίστα της και άλλοι δεν αρέσουν και... κόβονται. Στην πρώτη περίπτωση ανήκει ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Ο 21χρονος άσος της Κέρκυρας, που είχε κάνει εκπληκτικό παιχνίδι στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την Ένωση, απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, η οποία τον έχει

συμπεριλάβει στη μεταγραφική της λίστα.

Ο Ανδρεόπουλος, με τη φανέλα της Κέρκυρας, έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο στην μεσαία γραμμή, ωστόσο μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στο δεξί άκρο της άμυνας. Για αυτή τη θέση άλλωστε προορίζεται κατά κύριο λόγο, ως back up του Μιχάλη Μπακάκη, αφού θεωρείται δεδομένο ότι ο Νίκος Γεωργέας θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά το τέλος της σεζόν. Το γεγονός μάλιστα ότι μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις και να δώσει εναλλακτικές λύσεις στον Δέλλα, κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωσή του.

Στην ΑΕΚ δείχνουν διατεθειμένοι να επενδύσουν στο ταλέντο του, άλλωστε βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση, αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Super League. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016 και η Κέρκυρα θα είναι αυτή που θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα