Ζέσους: Δεν θα περιμένουμε πίσω

20:26 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού έχει αφήσει ανοιχτά τα πάντα αλλά τις τελευταίες δύο μέρες έχει γίνει βασικό θέμα συζήτησης στην Ιταλία τα όσα λέει η Μπενφίκα για την UEFA. Ο προπονητής των Πορτογάλων ρωτήθηκε για αυτό στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης και θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους, λέγοντας πως «αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στον αγώνα. Εμένα και τους παίκτες μου δεν μας ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάτε, καταλαβαίνω και την επίσημη θέση της Μπενφίκα αλλά νομίζω πως αυτό γίνεται για

να μειωθεί η πίεση προς την ομάδα παραμονή τέτοιου αγώνα».

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, ο Ζεσούς δεν είπε ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας αλλά είπε ότι η Μπενφίκα θα παίξει αγωνιστικά. «Το πώς θα παίξουμε εξαρτάται από το τι θα πούμε στα αποδυτήρια και από το πώς θα είναι η κατάσταση. Εμείς πάντως ως ομάδα ξέρουμε να παίζουμε μόνο επιθετικά, να παίζουμε για τη νίκη. Ξέρουμε, πάντως, ότι απέναντι μας θα έχουμε μια σπουδαία ομάδα, η οποία χρησιμοποιεί και ένα σύστημα που είναι ασυνήθιστο για εμάς και θα πρέπει να μελετήσουμε πολλά πράγματα».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο τεχνικός των Λουζιτανών τόνισε πως δεν αλλάζει κάτι αν είναι στην 11άδα της Γιουβέντους ο Αρτούρο Βιντάλ ή ο Κλαούντιο Μαρκίζιο καθώς «ο Ιταλός είναι πολύ δυνατός» και όταν ρωτήθηκε για το αν τον ανησυχεί η ατμόσφαιρα στις εξέδρες, απάντησε: «Ξέρουμε τι κλίμα θα υπάρχει αλλά είμαστε συνηθισμένοι γιατί το δικό μας γήπεδο χωράει περισσότερους».

Keywords
Τυχαία Θέματα