Rising stars: Βασίλης Μουράτος... ο νέος «Kill Bill» (vid)

Ονομάζεται «Kill Bill» και όχι άδικα...

Ο Βασίλης Μουράτος έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ με την φανέλα των Αγίων Αναργύρων...αλλά εκεί που πραγματικά έλαμψε ήταν με την παρουσία του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που διεξήχθη πέρυσι το καλοκαίρι στην Ουκρανία, με το συγκρότημα του Μάνου Μανουσέλη να τερματίζει στην τρίτη θέση και να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο.

Ο 17χρονος

πλέον γκαρντ (γεννημένος στο Μαρούσι στις 24/11/1997) κλήθηκε πρόσφατα και στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων U17, η οποία το καλοκαίρι που μας έρχεται θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στα 9 παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στην Ουκρανία είχε 6,8 πόντους μέσο όρο, 2,6 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ, ενώ στη νίκη της ομάδας μας με αντίπαλο την Ρωσία (68-60) πέτυχε 12 πόντους με 2/3 βολές, 1/1 δίποντο, 1/2 τρίποντα, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα έχοντας παράλληλα και 9 κερδισμένα φάουλ, δείγμα του αγωνιστικού του θράσους και του πολύ δυνατού ντράιβ που διαθέτει.

Με την φανέλα των Αγίων Αναργύρων πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν έχοντας 22 πόντους μέσο όσο, 5 αστιστ , 7 ριμπάουντ και 6 κοψίματα , και το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον είναι όλο δικό του.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να θαυμάσετε τα κατορθώματα του:

Keywords
Τυχαία Θέματα