Όλα μηδέν στο ντέρμπι κορυφής

20:20 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι κορυφής στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Ηρακλή Ψαχνών. Οι Θεσσαλοί είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τους Ευβοιώτες να φεύγουν ικανοποιημένο με τον βαθμό από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Η πίεση των γηπεδούχων στο ματς ξεκίνησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά με τον Ανιέτε να ξεχωρίζει στον δημιουργικό τομέα. Ωστόσο, οι προσπάθειες των Σοϊλέδη (28'), Τζιώρα (16') και Μανουσάκη (3') δεν βρήκαν στόχο, ενώ στις καθυστερήσεις

ο Ανιέτε είδε την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στον αντίποδα οι παίκτες του Γράφα είχαν να επιδείξουν μόνο την ευκαιρία με τον Ντελέκο στο 9'.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους Βολιώτες να πιέζουν και τους φιλοξενούμενους να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα μετόπισθεν. Ο επιθετικός μονόλογος της Νίκης συνεχίστηκε με τους Μανουσάκη να απειλεί στο 48' με κεφαλιά, τον Ρονκάτο στο 58' με δυνατό σουτ, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Σουλίδης. Τα Ψαχνά το μόνο που είχαν να επιδείξουν ήταν το φάουλ του Τσούτση στο 49', με την ομάδα του Γράφα να φεύγει ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης (84' Μπιτσάκος), Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης, Μανουσάκης (84' Ακασού), Ρονκάτο (60' Ισαάκ), Ανιέτε, Τζιώρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Τζανής, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Καλαϊτζίδης (62' Μπουμάλ), Ντελέκος (46' Κρητικός), Ντινιωτάκης (33' Τσούτσης), Σταματής.

Keywords
Τυχαία Θέματα