Ζέμαν: Για αυτό διάλεξα τον Ταχτσίδη

13:39 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρόμα έχασε 1-0 από την Κατάνια και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί επελέγη στο αρχικό σχήμα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και έμεινε στον πάγκο ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι με τον Ζντένεκ Ζέμαν να εξηγεί πως ήθελε έναν παίκτη στο κέντρο που να πασάρει καλά και για αυτό διάλεξε τον Έλληνα μέσο που αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Βοημός προπονητής της Ρόμα τόνισε: "Αν έπαιζε ο Πιάνιτς θα μπορούσε να παίξει και ο Ντε Ρόσι. Αν έβαζα τον Ντανιέλε μαζί με τον Μπράντλεϊ

και τον Φλορέντσι, η ομάδα δεν θα είχε έναν παίκτη να πασάρει καλά. Για αυτό επέλεξα τον Ταχτσίδη, ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έπραξε αυτά που ήθελα".
Για το γεγονός πως ο Ντε Ρόσι είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Ρόμα, ο Ζέμαν δήλωσε: "Αν καταρτίζαμε την ομάδα ανάλογα με τα ακριβά συμβόλαια, δεν νομίζω πως θα καταφέρναμε να νικήσουμε κάποιο παιχνίδι. Όταν ετοιμάζω την ομάδα και επιλέγω τους έντεκα, δεν σκέφτομαι τα ποσά που ο καθένας εισπράττει. Επαναλαμβάνω πως με την Κατάνια χρειαζόμουν τον Ταχτσίδη και για αυτό τον επέλεξα. Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα