Άνοιξε την πόρτα σε Παρί ο Φαλκάο

13:04 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

Όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Παρί Σεν Ζερμέν, θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ρανταμέλ Φαλκάο ο οποίος υπογράμμισε πως δεν είναι απίθανο να μετακομίσει στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Σε δηλώσεις του στο "Telefoot", ο Κολομβιανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε: "Η Γαλλία είναι μια πολύ ωραία χώρα. Έχω πάει και μου άρεσε πολύ. Η Παρί Σεν

Ζερμέν έχει φιλόδοξο σχέδιο και έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο να χτίσει μια σημαντική ομάδα. Θα χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά θα μπορούσαν να πετύχουν τον στόχο τους αρκετά σύντομα. Δεν είναι απίθανο να συναντηθούν οι δρόμοι μας με την Παρί".
Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Φαλκάο δήλωσε: "Πάντα παρακολουθούσα την καριέρα του Ζλάταν, είναι απίστευτος. Είχε επιτυχίες σε όλα τα πρωταθλήματα στα οποία έπαιξε. Είναι φανταστικός παίκτης και σκοράρει πάρα πολλά γκολ. Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι αυτού του είδους τους παίκτες. Ωστόσο ο βασικός στόχος μου είναι να γίνομαι καθημερινά καλύτερος".

Keywords
Τυχαία Θέματα