Ζει το όνειρο του ο Μαλεζάς

10:12 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από πέντε αγωνιστικές στην Bundesliga, η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ με τον Στέλιο Μαλεζά να έχει σημαντική συμβολή στο επίτευγμα αυτό και να εξομολογείται πως ζει το όνειρο του στην Γερμανία.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τόνισε για το ρεκόρ της Φορτούνα Ντίσελντορφ: "Αλήθεια; Δεν το είχα αντιληφθεί. Πραγματικά, ούτε που περνούσε από

το μυαλό μου την στιγμή που υπέγραφα στην Φορτούνα. Όνειρο...".
Για το πού οφείλεται το μηδέν στην άμυνα, ο Μαλεζάς απάντησε: "Δεν θα πρωτοτυπήσω. Η συνολική δουλειά. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό κορυφής βάζουμε πρώτα το ‘εμείς' και μετά το ‘εγώ'. Υπάρχει τρέξιμο, αλληλοκάλυψη και φυσικά ο παράγοντας τύχη για να σημειώσεις αυτό το επίτευγμα".
Σε όσους ισχυρίζονται πως η Φορτούνα παίζει αντι-ποδόσφαιρο, ο Μαλεζάς απαντά: "Το ίδιο έλεγαν και για την Ελλάδα το 2004 και πήρε το EURO. Κακά τα ψέματα δεν είμαστε Μπάγερν για να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Ούτε Ντόρτμουντ για να ‘μιλάει' η φανέλα. Είμαστε μια ομάδα που είναι υποχρεωμένη να εκμεταλλεύεται την μισή φάση. Να μην τρώει εύκολα γκολ. Αυτό κάνουμε. Τίποτα παραπάνω".
Όσο για τις εντυπώσεις του από την Φορτούνα Ντίσελντορφ ο διεθνής στόπερ δήλωσε: "Μπαίνω στα αποδυτήρια και νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Μια οικογένεια. Έχω ξεκινήσει γερμανικά. Μιλάω την γλώσσα του ποδοσφαίρου. Η πόλη απίστευτη. Υπάρχουν παντού Έλληνες και ελληνικά στέκια. Τι άλλο να ζητήσω; ".

Keywords
Τυχαία Θέματα