Εισαγγελέας για τους πίνακες διαιτησίας

09:02 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας, διέταξε, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης γύρω από τις συνθήκες υπό τις οποίες καταρτίστηκαν οι πίνακες διαιτητών για την σεζόν 2012-2013.
Αφορμή για την κίνηση αυτή του αθλητικού εισαγγελέα στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή" στις 18 Αυγούστου στο οποίο υπήρχαν δηλώσεις του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χρήστου Σάββα, ο οποίος έκανε λόγο για "νταβατζήδες" και "στημένους αγώνες". Το συγκεκριμένο

δημοσίευμα περιέγραφε το παρασκήνιο γύρω από το οποίο καταρτίστηκαν οι πίνακες διαιτητών, παρουσιάζοντας τις καταγγελίες του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ ενώ συνδύαζε τον τρόπο κατάρτισης των πινάκων με την μάχη των δυο παρατάξεων που κατεβαίνουν στις εκλογές της ΕΠΟ.
Την εποχή που έγιναν οι καταγγελίες από τον Χρήστο Σάββα, πρόεδρος στην ΚΕΔ ήταν ο νυν υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής ο οποίος, σύμφωνα με τις δικαστικές πηγές, θα κληθεί για κατάθεση. Το ίδιο θα συμβεί και με τον έτερο υποψήφιο στις εκλογές της Ομοσπονδίας, τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Keywords
Τυχαία Θέματα