Υπόσχεση από Μαρτίνεθ!

16:24 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Την ώρα που ο Ρος Μπάρκλεϊ και ο Λέιτον Μπέινς βρίσκονται καθημερινά στα ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως φημολογούμενοι στόχοι της ομάδας, ο τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του, έστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους οπαδούς των «ζαχαρωτών», τονίζοντας πως κανένα από τα αστέρια της ομάδας δεν πρόκειται να αποχωρήσει μέχρι να τελειώσει η φετινή σεζόν.

Αυτόματα λοιπόν ρίχνει «άκυρο» σε οποιαδήποτε προσπάθεια της Γιουνάιτεντ

και όχι μόνο, για την απόκτηση κάποιων εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

«Έχουμε τραβήξει την προσοχή με τις εμφανίσεις των παικτών μας, αλλά μπορώ να πω σε όλους, πως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να χάσουμε κανέναν από τους κορυφαίους παίκτες που έχουμε τη φετινή σεζόν. Για μένα είναι προτεραιότητα. Να μην χάσουμε καθόλου από τη δυναμική μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρτίνεθ.

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην Έβερτον την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Ισπανός συμπλήρωσε: «Ίσως να φέρουμε, έναν-δύο πολύ συγκεκριμένους παίκτες, που θα βοηθήσουν αυτούς που έχουμε. Δεν πρόκειται να χάσουμε κανέναν από τους κορυφαίους παίκτες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα