Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΟΣΦΠ όπως θα έπρεπε να ήταν!

15:47 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Μια διαφορετική ερμηνεία της ανακοίνωσης του ΤΑΠ ΟΣΦΠ για όσους έχουν τη δυνατότητα να δουν πέραν από κόκκινα γυαλιά, non paper και διαρροές... κύκλων.

«Ο νεόκοπος Πρόεδρος της ΠΑΕ του Πειραιά συνεχίζει να κινεί πολλούς σα μαριονέτα και ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας. Η δημόσια τοποθέτηση του σχετικά με την επανάληψη του αγώνα βόλεϊ είναι -δυστυχώς- μια ακόμα απόδειξη για την κατάντια ενός ιστορικού σωματείου.

Όπως θα έπρεπε να ξέρει -αν και δεν είμαστε βέβαιοι ότι τότε είχε

ασχοληθεί με το θέμα- ότι στην υπόθεση Βάλνερ την οποία τολμά να εμπλέκει στο οπαδικό του παραλήρημα ήταν ο πρόεδρος της δικιάς του ΠΑΕ που μήνες πριν είχε διαφημίσει πως ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει παιχνίδια στα χαρτιά. Γράφει πως υπήρχε ξεκάθαρη διάταξη στην προκήρυξη του πρωταθλήματος που ήταν γνωστή φυσικά σε όλες τις ομάδες πριν την έναρξη της διοργάνωσης αλλά δεν αναφέρει ποιός κίνησε τα νήματα για να ενημερώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη διάταξη και το θέμα με τον Βάλνερ (ο οποίος πήρε παράνομα δελτίο) η οποία αφορούσε και την ΑΕΚ σε ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά όμως οι με το στανιό πρωταθλητές θέλουν οι νόμοι και οι ηθικοί κανόνες να είναι από λάστιχο για να τους διαμορφώνουν κατά το δοκούν.

Αν λοιπόν θέλει να μιλήσει για καταστρατήγηση των νόμων ο νεόκοπος πρόεδρος και οι κύριοι που κατάντησαν τον ΟΣΦΠ να είναι συνώνυμο του αυταρχισμού στο ποδόσφαιρο θα του θυμίσουμε τον περίφημο Κοσκωτά, τότε που το κράτος έχανε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να έρθει, μεταξύ άλλων, ο Ντέταρι, εκατομμύρια που τελικά έφυγαν από τις πλάτες των "ερυθρολεύκων" και των προστατών τους και πήγαν στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Αν θέλει να μιλήσουμε για «βιασμούς» της φίλαθλης συνείδησης, τότε να αναφερθούμε σε αυτούς που καταδυναστεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο χρόνια, να μιλήσουμε για το νέο Καραϊσκάκη. Αν θέλει να μάθει ποιοι «λερώνουν» τον αθλητισμό, ας ρωτήσει αυτούς που δέρνουν δημοσιογράφους, που κλείνουν στα αποδυτήρια τους διαιτητές, που χτυπούν παίκτες και μιλούν για μαθήματα ήθους, που μιλούν για στρατούς, που πλουτίζουν από τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ και που έχουν λερώσει με τις τηλεφωνικές του συνομιλίες (για τις οποίες είναι ακόμα υπόδικοι) τον αθλητισμό. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη των προστατών του «κυρίου» νεόκοπου προέδρου να κάνει επιθέσεις στον ΑΕΚ γιατί το μέλλον τον τρομάζει.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η ενιαία οικογένεια της ΑΕΚ δεν θα αφήνει αναπάντητη καμία πρόκληση και καμία προσβολή από τους εχθρούς της μεγαλύτερες ιδέας του ελληνικού αθλητισμού. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε σε κύκλους, non paper, δημοσιεύματα, ανακοινώσεις ΤΑΠ αλλά σε όσους τα επιβάλουν».

Μη βιάζεστε, ερχόμαστε...

Σκοτώστρας

Keywords
Τυχαία Θέματα