Υποψήφιος ο Μαμουζέλος

20:53 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την απόφαση του να μετέχει στην επερχόμενες αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κοινοποίησε με επιστολή του ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαμουζέλος.

«Μετά από πολλά χρόνια στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του στίβου, με υπόβαθρο την μακρόχρονη δημοσιογραφική σταδιοδρομία μου, υπέβαλα υποψηφιότητα για μέλος του νέου Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, με την τιμητική σύμφωνη γνώμη και του δ.σ. του Πανελληνίου ΓΣ, στο οποίο μετέχω.

Φιλοδοξία μου να προσφέρω κάτι ουσιαστικό και στον τομέα της διοίκησης και στρατηγικής δράσης του αθλητισμού, αξιοποιώντας σπουδές, γνώσεις, εμπειρίες και επαφές μιας πολύπλευρης δραστηριότητας σε χώρους επικοινωνίας, ΜΜΕ και αθλητισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η χώρα μας, οι πολίτες και ο αθλητισμός της βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, που επιβάλλει την ενεργοποίηση υγιών δυνάμεων για να αποτραπεί η οικονομική και κοινωνική παρακμή.
Προφανώς και στον αθλητισμό, με αφετηρία τις αθλητικές Ομοσπονδίες και το ΣΕΓΑΣ, πιστεύω πως χρειάζονται νέα πρόσωπα, με νέες παραγωγικές ιδέες, από διαφορετικά πεδία γνώσεων και εμπειριών.
Απαιτούνται δυναμισμός, τολμηρές κινήσεις, ίσως και ρήξεις... Η περίοδος που κλείνει είναι φυσιολογικό να αξιολογηθεί. Αλλά στη σωστή διάσταση, ψύχραιμα, χωρίς εμμονές ή προσωπικές διαφορές.
Πιστεύω ότι στα θετικά και στα γερά θεμέλια του χτες μπορούμε να στηρίξουμε το πρόσωπο του στίβου για το αύριο. Τη δημιουργική ανασυγκρότηση, ένα προοδευτικό μοντέλο, συμβατό με τη σημερινή πραγματικότητα, που θα προσφέρει διέξοδο και στήριγμα στα σωματεία, τη νεολαία, την κοινωνία.
Με γνώμονα αυτά ελπίζω -εφ' όσον τύχω της εμπιστοσύνης των μελών της ΓΣ- ότι θα μπορέσω να προσφέρω στο ΣΕΓΑΣ, στα σωματεία, στους αθλητές, προπονητές κ.α., γενικότερα στο αγαπημένο μας άθλημα», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δημοσιογράφος - συγγραφέας και μέλος του Πανελληνίου ΓΣ, Γιάννης Μαμουζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα