Βιλανόβα: Το μυαλό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ

20:43 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο από όλα τη δεδομένη στιγμή τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» είναι η πρεμιέρα της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας στο Καμπ Νου.

Άλλωστε όπως δήλωσε και ο ίδιος: «Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο και είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις το πρώτο παιχνίδι».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων έχουμε κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο. Πρέπει πάντα να ξεκινάμε με νίκη την διοργάνωση. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να αισθανόμαστε άνετα

στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πάντα πολύ δύσκολα».

Για το αν του δημιουργούν ασφάλεια στο πρωτάθλημα η διαφορά από τη Ρεάλ, σχολίασε: «Αυτή είναι μία κουβέντα που μπορούμε να κάνουμε την Παρασκευή. Τώρα μας ενδιαφέρει μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ποτέ δεν είμαι ήρεμος και δεν νιώθω ασφαλής. Δεν μου αρέσει να κοιτάω τι κάνουν οι άλλες ομάδες εκτός από τη δική μου. Ειδικά αυτή τη στιγμή».

Όσον αφορά την παρουσία του Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Σπαρτάκ, ο Βιλανόβα είπε: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Ουνάι και αυτός ξέρει εμάς. Ανέκαθεν μας έκανε δύσκολη τη ζωή όποτε έχουμε βρεθεί αντίπαλοι. Η Σπαρτάκ είναι μία δυνατή ομάδα και παίζει πολύ καλά στην αντεπίθεση. Θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα