Έριξαν πεντάρα οι «μικροί»

20:23 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

«Φωτιές» πέταγε η ομάδα Νέων της ΑΕΚ στο φιλικό που έδωσε απέναντι στον Αχαρναϊκό. Ο Βαγγέλης Βλάχος -που βρέθηκε στο Μενίδι- είδε με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές που έστειλε από την πρώτη ομάδα να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το παιχνίδι και να οδηγούν την U21 της Ένωσης σε μια άκρως επιβλητική νίκη με 5-2.
Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε ο Παπαδημητρίου, ενώ ο Νικολιάς έκανε το 2-0. Το 3-0 ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φέτση. Ο Αχαρναϊκός μείωσε σε 3-1, όμως η «απάντηση»

της Ένωσης ήρθε και πάλι από τον Φέτση με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παπαδημητρίου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Μενιδίου ήταν να μειώσει σε 5-2 λίγα λεπτά πριν την εκπνοή.
Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τον Παπουρτζή στο τέρμα, τον Τσουκαλά στο δεξιό άκρο της άμυνας, τον Αργυρίου στο αριστερό, τον Φέτση και τον Κοντίδη στα στόπερ, τον Γροντή και τον Κοτσαρίδη στα αμυντικά χαφ, τον Πλαστουργό σε ρόλο επιτελικού, τον Παπαδημητρίου στην κορυφή της επίθεσης, τον Νικολόπουλο αριστερό εξτρέμ και τον Νικολιά δεξιό εξτρέμ.
Ο τελευταίος αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση κατόπιν εντολής του Βλάχου (ο οποίος τον σκέφτεται και για εκεί) και ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Μάλιστα, προσέφερε κάποιες μαγικές στιγμές που ανάγκασαν τους παρευρισκόμενους να σηκωθούν από τη θέση τους για να χειροκροτήσουν. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οι Μπαλτιμάς, Τσακόπουλος, Ξόμπλιος, Σέμπρος, Χατζησοφρωνίου.
Εκτός του Βαγγέλη Βλάχου, στο γήπεδο βρέθηκε και ο βοηθός του Μανώλης Παπαδόπουλος, ο γενικός αρχηγός Χρήστος Κωστής, ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Πανταζής, καθώς και ο Μιχάλης Παυλής, ο οποίος θέλησε να δει από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Επίσης, οι «μικροί» είχαν και τη στήριξη περίπου 50 οπαδών της ομάδας...

Keywords
Τυχαία Θέματα